Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Jeugd

Grote viswedstrijd voor de jeugdleden H.S.V. Het Zwartewater

21 augustus 2021

Het is alweer haast 2 jaar geleden dat wij een viswedstijd voor onze jeugd konden houden de reden is u alle bekent. Maar we zijn jullie zeker niet vergeten !!  Lees onderstaande aandachtig.

Op Zaterdagmiddag 28 aug organiseert H.S.V. Het Zwartewater een super grote viswedstrijd voor haar jeugdleden bij de bergingsvijvers. Vissen van 13.30 uur tot 15.00 uur graag om 13.00 uur aanwezig.

De prijsuitreiking is rond 15.30 uur. De super prijzentafel is met € 750 ruim bedeeld en de deelnemers hebben altijd een prijsje.

Wat moet je doen als je mee wil doen .

1: online aanmelden op hsvhetzwartewater@gmail.com

2: Naam

3: Adres

4: Leeftijd

Hoe gaat het dan verder: Na het aanmelden krijg je een mail terug met je steknummer b.v. 12. Dus meld je op 28 aug aan met nummer 12 wij geven aan waar het is en je loopt direct door naar stek 12. Zorg dat je een grote emmer of leefnet bij je hebt om de gevangen vis even in te bewaren tot onze meetploeg langs komt. Bij het meten graag afstand houden !! .

Er wordt gevist in 2 klassen:  A van 5 jaar t/m 9 jaar en B van 10 jaar t/m 14 jaar.

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk zelfstandig gevist wordt, een visje onthaken door een van de ouders is toegestaan maar samen hengelen niet. Alleen vissen met een vaste stok tot 9,50 m, het  vissen met een werphengel is verboden.

Bij de prijsuitreiking je begeven naar je vak A of B en daar je prijs afwachten.

Geef je snel op dit kan tot vrijdagmiddag 12 uur !!!

Tot zaterdag 28 aug!!!

Met vriendelijke groet. het bestuur H.S.V. Het Zwartewater Genemuiden.

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water