Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Jeugd, Roofvissen

Super roofviswedstrijd voor de jeugdleden H.S.V. Het Zwartewater.

16 oktober 2022

Het is alweer 2 jaar geleden dat wij een viswedstrijd voor onze jeugd konden houden. 

Corona en de bouw van ons nieuwe clubhuis (locatie hasselterdijk13) waren de oorzaak hiervan. Maar we gaan dit voor jullie helemaal goed maken!! 

 

Op Zaterdagmiddag 5 november organiseert H.S.V. Het Zwartewater een super grote roofviswedstrijd voor haar jeugdleden in de binnenhaven van Genemuiden.Vissen van 13.00 uur tot 15.00 uur graag om 12.30 uur aanmelden. Ben je nog geen lid dan kan je op vrijdag 4 november een gratis jeugdvergunning 2022 ophalen in ons clubhuis van 13.00 tot 16.00 uur en je gelijk inschrijven.

De prijsuitreiking is in ons nieuwe clubgebouw rond 16.00 uur. De super prijzentafel is met € 750 ruim bedeeld en de deelnemers hebben altijd een prijsje. Tevens krijgen jullie allemaal nog een verrassing !!

Wat moet je doen als je mee wil doen.

1: online aanmelden op hsvhetzwartewater@gmail.com

2: Naam, adres en leeftijd.

Hoe gaat het dan verder: Na het aanmelden krijg je een mail terug met je inschrijfnummer b.v. 12. Dus meld je op 5 nov aan met nummer 12. krijg je van ons het hesje met je nummer erop. Zorg dat je een grote emmer ofleefnet bij je hebt om de gevangen vis even in te bewaren tot onze meetploeg langs komt. Bij het meten graag afstand houden !! .

Er wordt gevist in 2 klassen:  A van 5 jaar t/m 9 jaaren B van 10 jaar t/m 14 jaar. Er mag alleen gevist worden met een werphengel .Kunstaas ,wormen en maden zijn toegestaan . Wie geen werphengel heeft kan deze van ons in bruikleen krijgen dit bij het inschrijven vermelden en op vrijdagmiddag 4 nov ophalen clubhuis .

Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk zelfstandig gevist wordt, een visje onthaken door een van de ouders is toegestaan maar samen hengelen niet.

Opgelet :Op vrijdag 4 november is er gelegenheid om je hengel enz te repareren c.q.na te laten kijken in ons nieuwe clubgebouw tussen 13.00 en 16.00 uur .Je kunt dan ook proef gooien in de tweede kolk en zo leren met je werphengel om te gaan .Er staan vrijwilligers om je daarbij te helpen .

Tot 4 of 5 november het bestuur H.S.V. Het Zwartewater Genemuiden.

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water