Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel

Hengelsport Vereniging het Zwartewater opent nieuw clubhuis

27 november 2022

Vrijdag 25 November was het eindelijk zover na ruim een half jaar verbouwen werd het nieuwe clubhuis geopend. Erelid Gerrit Eenkhoorn verrichte deze opening, dit onder toeziend oog van Sponsors, Sportvisserij Oost Nederland, Gemeente Zwartewaterland en de vrijwilligers die dit mede mogelijk hadden gemaakt.

Vanuit het nieuwe onderkomen zal de hengelsportvereniging les gaan geven op de basisscholen van Genemuiden, er zullen presentatie worden gegevens en er zullen vergaderingen worden belegt.

Het volgende project ligt alweer klaar, de eerste kolk willen we uitgaan baggeren en steigers gaan aanleggen. Zodat deze toegankelijk wordt voor iedereen die lid is van onze mooie hengelsport vereniging. Dit word mede gerealiseerd door een gulle gift van de stichting Meros (Fonds groothuis bouwgroep).

Op Zaterdag 26 November was er een inloopdag waren alle belangstellende lid of geen lid een bezoekje konden brengen aan het nieuwe onderkomen.

Klik hier voor fotoreportage Breman.net
Klik hier voor fotoreportage Genemuiden actueel

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water