Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Foto's, Video's

Mooie nieuwe visplekken (deel 2)

14 januari 2018

Vrijdag 12 Januari en Zaterdag 13 januari hebben aannemers Tebezo en J.Brouwer belangeloos samen met vrijwilligers van de hengelsportvereniging het Zwartewater stelconplaten gelegd aan de water kant van het zwartewater.

De hengelsportvereniging had al langer de wens om de visplekken beter bereikbaar te maken. Eind december is een begin gemaakt met het aanleggen van verharde plekken aan de Ringweg bij de Hasselterdijk. Een kunstgras ondergrond is toen aangelegd. Vandaag is begonnen met het leggen van Stelconplaten op die ondergrond. Geen handwerk, dus daarvoor kwamen Tebezo en J Brouwer vandaag helpen. Het kunstgras moet er voor zorgen dat de visplekken vrij van riet blijven, en dat de plekken altijd goed begaanbaar zijn.De Stelconplaten zorgen voor een goed begaanbare plek. Er zijn 30 plekken gemaakt aan de ringweg, 10 plekken bij de Oude manege en 2 plekken naast de botenhelling. Het bestuur van HSV ‘Het Zwartewater”Genemuiden benadrukt dat het gebruik van de nieuwe visplekken voor eigen risico is!!!!! (HSV Het Zwartewater en Rijkswaterstaat kunnen niet aansprakelijk worden gesteldt voor geleden schade die ontstaat door het gebruik van de visplekken).

Hengelsportvereniging Het Zwartewater is een actieve visvereniging met flink wat leden. Ook in het winterseizoen is men druk met vissen, maar ook met het aanleggen van mooie goed begaanbare visplekken voor de leden.

 

 

 

 

Voor meer foto’s klik op de artikelen hieronder

Lees hier een artikel over het aanleggen van de vissteigers op  Gaellemuun.nl

Lees hier een artikel over het aanleggen van de  vissteigers op Breman.net (deel 1)

Lees hier een artikel over het aanleggen van de vissteigers op Breman.net (deel 2)

 

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water