Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Foto's

Verboden te recreëren eigendomsrecht van de boeren!!!

28 augustus 2019

Wij als visverenigingen hebben van boeren in en om Genemuiden looprecht om bij het viswater te komen, bij sommige hiervan is ons de mogelijkheid verschaft om met de auto bij het water te komen!!! Mits wij de hekken achter ons sluiten, geen afval achter laten en geen vernielen aanrichten. Helaas heeft er van Vrijdag 23 augustus op Zaterdag 24 augustus op het land van Willem Fuite recreatie plaats gevonden, dit wordt door de vereniging niet langer getolereerd!!!!

Wanneer er weer recreatie plaats vind zal het bestuur passende maatregelen nemen.

Tevens is het verboden voor niet leden van de hengelsport vereniging om deze landerijen te betreden.

 

 

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water