Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Jeugd

Roofviswedstrijd Jeugd

18 oktober 2019

Op zaterdag 9 november is weer de jaarlijkse roofviswedstrijd voor de jeugd van Genemuiden in de binnenhaven  .

Het inschrijven is om 13.00 uur en we beginnen om 13.30 uur en om 15.00 uur is einde viswedstrijd.

De kinderen krijgen bij de inschrijving een vel oranje hesje met daarop een nummer ,dat  voor hun veiligheid en puntentelling .Voor de kinderen die geen werphengel hebben kunnen er een lenen van de visvereniging. Niet vergeten een emmertje mee te nemen .

Er wordt dan gevist op baars ,grondel,pos,rooblei, snoekbaars en snoek . Er mag die middag  alleen met een werphengeltje gevist worden het aas bestaat uit wormen en allerlei soorten kunstaas .

Tevens wordt er in twee klasse gevist klasse A:  6jaar t/m  9 jaar  B: 10 t/m 14 jaar de punten telling is als volgt voor de baars,grondel en pos  1 punt, baars boven 15 cm 3 pnt ,snoekbaars 5 pnt en snoeken roofblei 10pnt.Dus is de gene die de meeste punten punten bij elkaar heeft gevist in zijn of haar klasse de winnaar en wint de hoofdprijs een mooie spinhengel.. Maar zoals elk jaar is er voor iedere deelnemer(ster) een leuk prijsje te winnen.

Na de viswedstrijd gaan wij naar de kantine van de ijsbaan waar de kinderen getrakteerd worden op warme chocomel of een frikandel waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

Die kinderen  die mee willen doen kunnen zich opgeven via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com.

Graag je naam en leeftijd vermelden. Wil je een werphengeltje lenen dit graag vermelden.

Jeugd coördinator Paul van der Ploeg.

 

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water