Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel

Gratis kerstvakantie Jeugdvisvergunning . Actie Jeugdvisvergunning 2021. Ophalen vispas

4 december 2020

In deze rare tijd hebben wij dit jaar helaas niet veel kunnen voor de jeugd. Toch willen wij als visvereniging nog wat betekenen voor hen en hebben het volgende bedacht: Gedurende de kerstvakantie kan de jeugd van Genemuiden vissen in de viswateren van de visvereniging, als zij een visje of grote vis gevangen hebben een leuke foto daarvan maken en deze opsturen naar hsvhetzwartewater@gmail.com Deze foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury en voor de 10 mooiste/leukste foto’s zijn mooie prijzen beschikbaar. Hoofdprijs een complete spinnerhengel. Voor wie geen visvergunning heeft gedurende deze tijd kan deze gratis op halen bij dierenspeciaalzaak Johan Heutink.

Verder hebben wij een actie voor de jeugdvisvergunning voor 2021 is alleen geldig in ons verenigings water. Deze kunt u kopen bij Johan Heutink voor € 5,00 Ook zit daar een leuk visstartpakketje bij. Een leuk cadeautje voor een verjaardag of de komende feestdagen. Let op: deze visvergunning is geen vispas.

Ophalen vispassen: Voor de leden die geen incasso hebben, liggen de vispassen klaar. Deze kunnen  tegen betaling opgehaald worden bij Johan Heutink. Als u toch via de bank betalen wil kan dat door het bedrag over te maken naar banknr NL50RABO 0323337694 graag uw gegevens erbij U krijgt de vispas dan in de bus.

Tarief vispas: Volwassen            €38,00

                         Volwassen 65+    €35,50

                         Extra vispas          €17,00

                            ‘”        “’   65+     €14,50

                         Jeugdvispas          €12,50

            Aktie jeugdvergunning    €  5.00

Voor vragen Paul van der Ploeg ledenadministratie 0639080261

Kijk voor het hele interview op de nieuw site van Genemuiden www.genemuiden-actueel.nl

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water