Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Foto's

Eigen clubgebouw

6 november 2022

Op Maandag 31 oktober 2022 was het eindelijk zover, de handtekening werd gezet bij ijsselhoeve notarissen voor de overdracht van de keet van de toneelvereniging aan de hengelsport vereniging.

Wij hebben op het moment rond de 750 leden en hadden geen eigen onderkomen dat wordt nu gerealiseerd. Wij zijn met een groep vrijwilligers bezig om de keet te strippen en een fris nieuw uiterlijk te geven, zodat we zijn voorbereid op de toekomst. Wij zijn de verschillende sponsors dankbaar voor de giften, zodat dit gerealiseerd kan worden voor de samenleving van Genemuiden.

In het clubgebouw zullen wij in de toekomst vislessen gaan geven aan de basisscholen van Genemuiden, vergaderingen worden gehouden, inloopavonden georganiseerd worden voor leden die vragen hebben over materiaal en de prijsuitreikingen worden gehouden van de verschillende competitities.

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water