Terug naar hoofdmenu | Categorie: Actueel, Roofvissen

Grote roofviswedstrijd voor de jeugdleden H.S.V. Het Zwartewater. Deze extra roofviswedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door THERDEX PVC Vloeren.

3 maart 2023

Op Zaterdagmiddag 11 maart organiseert H.S.V. Het Zwartewater een grote roofviswedstrijd voor haar jeugdleden in de binnenhaven van Genemuiden. Vissen van 13.30 uur tot 15.00 uur graag om 13.00 uur aanmelden voor het hesje met je nummer.
De prijsuitreiking is in ons nieuwe clubgebouw rond 16.00 uur. Daar staat een mooie prijzentafel voor jullie klaar, de deelnemers hebben altijd een prijsje. Tevens krijgen jullie allemaal nog een verrassing !!

Wat moet je doen als je mee wil doen.


1: online aanmelden op hsvhetzwartewater@gmail.com

2: Naam, adres en leeftijd.


Hoe gaat het dan verder: Na het aanmelden krijg je een mail terug met je inschrijfnummer b.v. 12. Dus meld je op 11 maart aan met nummer 12. krijg je van ons het hesje met je nummer erop. Zorg dat je een grote emmer of leefnet bij je hebt om de gevangen vis even in te bewaren tot onze meetploeg langs komt. Bij het meten graag afstand houden !! .
Er wordt gevist in 2 klassen: A van 6 jaar t/m 9 jaar en B van 10 jaar t/m 14 jaar. Er mag alleen gevist worden met een werphengel .Kunstaas ,wormen en maden zijn toegestaan . Wie geen werphengel heeft kan deze van ons in bruikleen krijgen dit bij het inschrijven vermelden en op vrijdagmiddag 10 maart ophalen clubhuis .
Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk zelfstandig gevist wordt, een visje onthaken door een van de ouders is toegestaan maar samen hengelen niet.
Opgelet :Op vrijdag 10 Maart is er gelegenheid om je hengel enz te repareren c.q.na te laten kijken in ons nieuwe clubgebouw tussen 13.00 en 16.00 uur .Je kunt dan ook proef gooien in de tweede kolk en zo leren met je werphengel om te gaan .Er staan vrijwilligers om je daarbij te helpen .
Tot 10 of 11 maart,

het bestuur H.S.V. Het Zwartewater Genemuiden.

HSV Genemuiden

Hengelsportvereniging Het Zwarte Water